Exclusive válaszok

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Szalonunkról

2020 a megújulás éve üzletünk számára!

Az épület felső szintjén teljesen új, gyönyörű üzletben várjuk kedves vendégeinket a megszokott kellemes légkörrel, jó hangulattal!

Reméljük, hogy mindenkinek elnyeri tetszését új szalonunk, igyekszünk minden igényt kielégítően helytállni a mindennapokban.

Szeretettel várunk minden kedves régi, és új vendéget!


Egy kis történelem :)

Az Exclusive szépségszalon 2008-as megnyitásakor legfontosabb szempontunk a minőség volt. Legyen szó szolgáltatásaink színvonaláról, a felhasznált anyagokról, vagy a belső terek kialakításáról. Az enteriőrben esztétikusan keverednek a baráti légkör megteremtését segítő elemek és a modern trendek jellegzetességei! Eszközeink, és anyagaink nyomon követik a divat és technika élvonalának megújulását, változásait. Gépeink a legmodernebb kozmetika felszerelései, melyekből csak kevés található az ország területén! Rajtuk kívül, még számos márkával állunk kapcsolatban, amik neve egybeolvadt a felsőkategóriás szépségápolással és termékeik már évek óta bizonyítanak a legjobb szalonokban! A gépek, és kozmetikumok azonban mit sem érnek hozzáértő kezek nélkül. Körmöseink, fodrászaink,masszőrünk és kozmetikusunk évekkel ezelőtt kezdték szakmáljukat, és a kellő rutin elsajátítása mellett is nyitottak tudtak maradni az új ötletek és kreatív megoldások iránt. Barátságosak, és közvetlenek, bátran forduljon hozzájuk kérdésével.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget!!!

 PedikűrFodrászatMűkörömKozmetika