Exclusive válaszok

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Szalonunkról

2020 a megújulás éve üzletünk számára!

Az épület felső szintjén teljesen új, gyönyörű üzletben várjuk kedves vendégeinket a megszokott kellemes légkörrel, jó hangulattal!

Reméljük, hogy mindenkinek elnyeri tetszését új szalonunk, igyekszünk minden igényt kielégítően helytállni a mindennapokban.

Szeretettel várunk minden kedves régi, és új vendéget!


Egy kis történelem :)

Az Exclusive szépségszalon 2008-as megnyitásakor legfontosabb szempontunk a minőség volt. Legyen szó szolgáltatásaink színvonaláról, a felhasznált anyagokról, vagy a belső terek kialakításáról. Az enteriőrben esztétikusan keverednek a baráti légkör megteremtését segítő elemek és a modern trendek jellegzetességei! Eszközeink, és anyagaink nyomon követik a divat és technika élvonalának megújulását, változásait. Gépeink a legmodernebb kozmetika felszerelései, melyekből csak kevés található az ország területén! Rajtuk kívül, még számos márkával állunk kapcsolatban, amik neve egybeolvadt a felsőkategóriás szépségápolással és termékeik már évek óta bizonyítanak a legjobb szalonokban! A gépek, és kozmetikumok azonban mit sem érnek hozzáértő kezek nélkül. Körmöseink, fodrászaink,masszőrünk és kozmetikusunk évekkel ezelőtt kezdték szakmáljukat, és a kellő rutin elsajátítása mellett is nyitottak tudtak maradni az új ötletek és kreatív megoldások iránt. Barátságosak, és közvetlenek, bátran forduljon hozzájuk kérdésével.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget!!!

 PedikűrFodrászatMűkörömKozmetika