Exclusive válaszok

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Kozmetika

Szalonunkban a hagyományos kozmetikai kezeléseket ötvözzük a legmodernebb gépekkel és hatóanyagokkal. Kizárólag  professzionális kozmetikai használatra kifejlesztett minőségi termékeket használunk.

Főbb szolgáltatások:

-Mikrodermabrázió:

A bőr felső elhalt hámrétegének eltávolítása mikrokristályokkal, melyet nagy sebességű sűrített levegő juttat a bőr felszínére. A szabályozható erősségű eljárás során a leválasztás pillanatában távoznak az elhalt szarusejtek a kristályokkal, és ezáltal megújul a bőr, valamint jelentősen javul hatóanyag felvevő képessége. A kezelés során létrejövő vákuum általi mikromasszázs javítja a vérkeringést, ezáltal javítja a bőrben a sejtanyagcserét, ennek köszönhetően pedig javul a bőrben lejátszódó összes biokémiai folyamat. A kezelés fájdalommentes és vértelen, nem okoz a bőrön fényérzékenységet. Minden bőrtípus kezelhető vele. Friss sima megújult bőrt eredményez. Alkalmazási területei: bőrfiatalítás, ránctalanítás, tág pórusú tisztátalan bőrök kezelésére, hegek, striák, pigmentfoltok kezelésére.

-Ultrahangkezelés:

Az ultrahang speciális szabadalmaztatott kvarc-kerámia kezelőfejjel összeköti  a hatóanyagok biztonságos, mélyreható bejuttatását az ultrahang nagyon pozitív fizikai tulajdonságaival. Segítségével a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni a hatóanyagokat ezzel elősegítjük a bőr regenerációját, megújulását.

Kvarc-kerámia kezelőfej előnyei:

-jobb rezgésvezető képesség

-a kerámiafejnek jobb anyagrokonsága a piezo-rezgőrendszerrel

-30%-kal magasabb teljesítménysűrűség

-nincs oxidáció mint a fémfejeknél

-nincs fémallergia

-effektívebb és rövidebb kezelési idő

-nincs semmilyen negatív hőfejlődés, így nem keletkezik szövetsérülés

-Vákuummaszázs:

A vákuum-nyirok-masszázs a szívófejekkel a pulzáló vákuum (nyomáshiány) és az atmoszférikus nyomáskiegyenlítés között jön létre. A kb. 220 rezgés percenként számos pozitív hatással rendelkezik: a mélyebben fekvő szöveteket is fellazítja, aktiválja a szövetanyagcserét, fokozza a vérkeringést, fokozza a nyirokáramlást, ez elősegíti  a szerve méregtelenítését, erőteljes izomlazítást eredményez. Javítja az arc- és testkontúrokat, csökkenti a cellulitot.

-További szolgáltatásaim:

- hagyományos tisztítókezelés

- tinikezelés

- hátkezelés

- masszázs

- tartós szempilla- és szemöldökfestés

- gyantázás

- alkalmi smink készítése

Várok mindenkit szeretettel!