Exclusive válaszok

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Kozmetika

Szalonunkban a hagyományos kozmetikai kezeléseket ötvözzük a legmodernebb gépekkel és hatóanyagokkal. Kizárólag  professzionális kozmetikai használatra kifejlesztett minőségi termékeket használunk.

Főbb szolgáltatások:

-Mikrodermabrázió:

A bőr felső elhalt hámrétegének eltávolítása mikrokristályokkal, melyet nagy sebességű sűrített levegő juttat a bőr felszínére. A szabályozható erősségű eljárás során a leválasztás pillanatában távoznak az elhalt szarusejtek a kristályokkal, és ezáltal megújul a bőr, valamint jelentősen javul hatóanyag felvevő képessége. A kezelés során létrejövő vákuum általi mikromasszázs javítja a vérkeringést, ezáltal javítja a bőrben a sejtanyagcserét, ennek köszönhetően pedig javul a bőrben lejátszódó összes biokémiai folyamat. A kezelés fájdalommentes és vértelen, nem okoz a bőrön fényérzékenységet. Minden bőrtípus kezelhető vele. Friss sima megújult bőrt eredményez. Alkalmazási területei: bőrfiatalítás, ránctalanítás, tág pórusú tisztátalan bőrök kezelésére, hegek, striák, pigmentfoltok kezelésére.

-Ultrahangkezelés:

Az ultrahang speciális szabadalmaztatott kvarc-kerámia kezelőfejjel összeköti  a hatóanyagok biztonságos, mélyreható bejuttatását az ultrahang nagyon pozitív fizikai tulajdonságaival. Segítségével a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni a hatóanyagokat ezzel elősegítjük a bőr regenerációját, megújulását.

Kvarc-kerámia kezelőfej előnyei:

-jobb rezgésvezető képesség

-a kerámiafejnek jobb anyagrokonsága a piezo-rezgőrendszerrel

-30%-kal magasabb teljesítménysűrűség

-nincs oxidáció mint a fémfejeknél

-nincs fémallergia

-effektívebb és rövidebb kezelési idő

-nincs semmilyen negatív hőfejlődés, így nem keletkezik szövetsérülés

-Vákuummaszázs:

A vákuum-nyirok-masszázs a szívófejekkel a pulzáló vákuum (nyomáshiány) és az atmoszférikus nyomáskiegyenlítés között jön létre. A kb. 220 rezgés percenként számos pozitív hatással rendelkezik: a mélyebben fekvő szöveteket is fellazítja, aktiválja a szövetanyagcserét, fokozza a vérkeringést, fokozza a nyirokáramlást, ez elősegíti  a szerve méregtelenítését, erőteljes izomlazítást eredményez. Javítja az arc- és testkontúrokat, csökkenti a cellulitot.

-További szolgáltatásaim:

- hagyományos tisztítókezelés

- tinikezelés

- hátkezelés

- masszázs

- tartós szempilla- és szemöldökfestés

- gyantázás

- alkalmi smink készítése

Várok mindenkit szeretettel!