Exclusive válaszok

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Fodrászat

Kedves vendégeink!

A legtöbb ember szereti a szép és esztétikus dolgokat főleg, ha magán hordhatja azokat. Ilyen lehet a frizuránk is, azt elkészíteni azonban nem mindenkinek van érzéke. Ebben szeretnénk lenni az önök segítségére!

(Munkáinkat, a "képgaléria" menüpontban tekintheti meg!)

(Árainkról, az "Áraink" menüpont alatt tájékozódhat!)

 

Amit jó tudni:

Egészséges haj

A haj egészségének megőrzése érdekében 2 havonta ajánlott egy frissítő hajvágás, mert a hajvégek eltöredeznek, a haj elveszti tartását, fazonját. Állapotának megőrzése érdekében a minőségi hajápolók használata rendszeresen ajánlott, így hosszú időn át megóvhatjuk hajunk mennyiségét, fényét, szépségét.

Hajfestés

A haj állapotának felmérése után kiválasztjuk a színt, majd felvisszük a választott hajfestéket. Hatásának kifejtése után a hajat samponnal alalaposan kiöblítjük és hajbalzsammal kezeljük. Szükség szerint - nagyobb arányú őszülésnél - a hajfestés előtt egységes alapszínt készítünk. A hajvágás illetve a hajszárítás után végül elkészül a kívánt frizura. A teljes hajfestés ajánlott rég nem festett hajra vagy új hajszín választása esetén. A lenőtt haj rendszeres festése 3-4 hetente ismételhető.

Melírozás

A 'hajcsíkozás' változatossá, játékossá teszi a frizurát. A natúr haj csíkokban világosítható illetve a festett haj szőkíthető vagy festékkel egyes tincsek sötétíthetők. A melír fajtái szerint lehet fóliás és fésűs melír. A fóliás melír nagyobb világos tincseket, a fésűs melír vékonyabb természetes csíkokat eredményez. Választható a teljes haj vagy csak a fejtetőn néhány csík színezése is. A hajmosás és hajápolás után beszárítható a kívánt fazon. A melírozás célja, hogy feldobja és érdekesebbé fiatalosabb tegye az egyszínű frizurát.