Exclusive válaszok

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Manikűr, műköröm

A kellemes megjelenés alapvető része a szépen ápolt kéz. A manikűr és a műköröm kezünket és körmeinket, ezáltal egész lényünket még szebbé teszi. Elsődleges feladata a köröm rövidítése, formázása, felületének polírozása, lakkozása és a körömágy bőrápolása. Személyre szabott kézápolás a vendég adottságai alapján a környezet, időjárás és évszaknak megfelelő igények kielégítésével. Manikűr, műköröm építés saját egyéni stílusban, azért hogy a minőségi színes zselék, csillámporok, díszek segítségével mindenki egyedi és kivételes lehessen.  A vendégek a manikűr mellett tanácsokat kaphatnak problémás körmük, bőrük kezelésére vagy arra, mit tegyenek a szépen ápolt tartós köröm megőrzése érdekében, hiszen kezünk, és lábunk állapota nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is odafigyelést, gondoskodást érdemel.

Amit tudni érdemes:

Kézápolás

Rendszeresen javasolt a száraz bőr ápolása, amely táplálja, puhává varázsolja és vitaminokkal tölti fel a fáradt bőrt. Bőrradírozás, fertőtlenítés és vitamin-krémes kezelés. A kéz állapotátától, igénybevételének fokától illetve a bőr szárazságától függően kúraszerűen javasolt.

Tip zselé

UV fény hatására kötő zselés műköröm. A köröm meghosszabbítása műanyag alapanyagú, előre megformázott tip felragasztásával történik, majd egybecsiszolva a saját körömmel, vékonyítás, rövidítés, formázás után zselével vonjuk be, végül jön a fixálás és szárítás.

Sablon

Épített műköröm, amikor sablont helyezünk a saját köröm alá és a köröm hosszabbításhoz zselét töltünk fel. Száradás után a sablont eltávolítjuk, majd a körmöt formázzuk és polírozzuk.

Gumi zselés köröm erősítés

Vágható extra rugalmas zselé, amely a nagy igénybevételt is jól bírja, kiválóan alkalmas problémás saját körmök megerősítésére. A saját köröm hossza és formája változatlan marad.

Zselés díszítés

A lakkozáson kívül egyre elterjedtebb a zseléből készített mintás díszítés is, mely egyedi mintáival tartósabb és szebb, mint amit lakkokkal lehet készíteni.

Francia manikűr zselével

A zselék használatával a francia vég sem csak fehér lehet, hanem bármilyen színes réteggel is elkészülhet, mellyel különleges hatás érhető el. A körömvég szabad szélét zselével bevonva, gyönyörű tartós, kopásálló műköröm készül. A francia vég egyedileg díszíthető, csillámporral vagy törtkagylóval.

Várunk mindenkit szeretettel!