Exclusive válaszok

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Masszázs

Név: Kerekes Viktória

Telefon: 06 70 511- 4450

E-mail: viktoria.kerekes33@gmail.com

Személyes Profil

Élelmiszermérnökként és táplálkozásreferensként hivatásomnak érzem ügyfeleim egészségének megtartását, vagy betegségük esetén a helyes étrend megválasztását, az immunrendszer erősítését és a célzott stresszoldó vagy sportmasszázst, melyek együtt és külön-külön is kiemelkedő javulást eredményeznek rohanó vagy éppen stresszel teli hétköznapjainkban. Funkcionális táplálkozási referens

Rólam

Egy gyógyszergyártó multinacionális nagyvállalatnál dolgoztam, amikor úgy döntöttem, megvalósítom régi álmomat, miszerint szeretném az emberek életminőségét segíteni. Ezért eddigi diplomám mellé elvégeztem a Nemzetközi Masszázsakadémián a Gyógy- és Sportmasszőr kiemelt képzést. Tanulmányaim befejezése után szakmai gyakorlatot szereztem a Lukács Gyógyfürdőben, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben és az Országos Gerincgyógyászati Központban, ahol később munkatársként dolgoztam. Ezt követően döntöttem úgy, hogy saját vállalkozásban folytatom tovább a páciensek kezelését.Néhány referencia: vállízületi és ízületi gyulladás, hát- és derékfájdalom, betegségmegelőzés, depresszió, vitalitás, jó emésztés, fogyás, fáradékonyság, immunrendszer-erősítés, sportteljesítmény-fokozás.

Táplálkozás és masszázs

Az életmód-konzultáció a célzott stresszoldó masszázzsal szinkronban történik. A masszázs egyfajta híd a belső egyensúlyhoz, de önmagában elég sok esetben nem hozza meg a kellő eredményt. Fiatal korom óta követem és tanulmányozom a betegségek és a táplálkozás kölcsönhatásait, ezért különösen fontosnak tartom az esetenkénti megbetegedéseken túl, hogy egészségünkkel folyamatosan és átfogóan foglalkozzunk.

2018-ban elvégeztem a Bambuszvirág-módszer® tanácsadói és a miaomei masszázsképzést. A bambuszvirág® módszer fogyasztó, egészségmegőrző és fiatalító hatású. Súlyfelesleg esetén éhezés és szenvedés nélkül olvasztja le a kilókat, visszaáll a test egyensúlyi állapota. Fogyás közben kiemelt figyelmet kap a kötőszövet és bőr állapota, ennek köszönhetően nem ereszkedik meg, hanem feszesebb lesz. Ez a hatás az étrend-kiegészítő gyógynövények hatóanyagainak, a tradicionális kínai meridián miaomei masszázsnak és egy speciális kötőszöveterősítő krémnek köszönhető. A túlsúly nem betegség, viszont beteggé tehet. Nem egyik napról a másikra hízunk meg, így a súlyfelesleg leadásához is idő, energia, anyagi áldozat, kitartás és türelem kell. A bambuszvirág® kúra célja nemcsak a leadott kilók és centik mennyisége, hanem legalább ilyen fontos a test működésének a javítása, a hízás okainak kiderítése, az elért súly megtartása és a kudarcok elkerülése is.

2019 óta a Natural Immune Controll System Zrt. tanácsadója vagyok. Cégünk azért jött létre, hogy egy lehetséges megoldást kínáljon azoknak, akik javítani szeretnének saját és mások életminőségén. Nagy örömömre szolgált, amikor láttam, nemcsak a saját, hanem pácienseim körében is számos életminőség-javulást eredményezett az általam ajánlott problémaspecifikus kúra. Termékeink egyedülállósága és eredményeink kulcsa, hogy alapjukat prebiotikum és probiotikumok képezik, melyek az emésztőrendszerben kolonnákat képeznek, ezáltal biztosítják cégünk vitamin-komplexeinek hatékonyabb felszívódását és hasznosulását. A különböző fertőzések folyamatosan veszélyeztetik az emberi szervezetet. Amit tehetünk ellenük, hogy erősítjük az immunrendszerünket, azaz segítjük a mikrobiom-rendszer működését, például a különböző vírusok elleni harcban. A mikrobiom az emésztőrendszerben található elemei nemcsupán az emésztésben, illetve a gyomor- és béltraktus megbetegedéseiben játszanak kulcsszerepet, hanem kölcsönhatásban állnak az emberi gazdasejtekkel is, és jelentősen befolyásolják az anyagcserét és az immunválaszokat. Hatással vannak továbbá a neurológiai folyamatokra, a betegségek kimenetelére és általában az egészségre.Hiszem, hogy az új életmód nem csak a fogyókúra, hanem az immunrendszer erősítése lesz! A Funkcionális Táplálkozási Referens képzés elvégzésével a fogyáson túlmenően, az anyagcsere-folyamatok felmérésében, az esetleges betegségek feltárásában, a táplálék kiegészítők mennyiségi és minőségi megválasztásában és az immunrendszer erősítésében tudom segíteni ügyfeleimet.Mindenkit szeretettel várok, aki szeretne egészségesebb, fittebb lenni, lefogyni; fájó ízületekkel vagy gerincproblémákkal küzd vagy sportol, és teljesítményét növelné, immunrendszerét stabilizálná! Szívügyem az, hogy a megszerzett tudásomat és tapasztalataimat hatékonyan adjam át pácienseim részére, és egészségesebbé tegyem mindennapjaikat!