EXCLUSIVE SZÉPSÉGSZALON FÓT!

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS, MANIKŰR, PEDIKŰR, LÁBKÖRÖMZSELÉ, FODRÁSZAT, SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS ÉS KOZMETIKA. MINDEN EGY HELYEN!

Exclusive válaszok

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Szempilla hosszabbítás

            

Vannak, akiket nem áldott meg a sors hosszú, szépen ívelt és dús szempillákkal. Irígykedésre semmi ok, ugyanis ha ilyet szeretnél, de te sem álltál a szép szempillákért elég ideig sorba:-), akkor ma már létezik rá megoldás. A mai műszempillák már szépek, tartósak és olyan hosszúak, ívűek amilyet te szeretnél. A hatása természetes, és kényelmes a viselete. A selyemszempilla pehelykönnyű, rugalmas, nem szúr, nem kemény, és még a kisebb méretű szempillákon is fennmarad. Teljesen természetes hatást keltve teszi dúsabbá és sűrűbbé a pillát, így a tekintet igézőbb, a szem pedig hangsúlyosabbá válik. Ráadásul annyira tartós, hogy 3-4hét után kell csak tölteni.

Mindenkit szeretettel várok!