EXCLUSIVE SZÉPSÉGSZALON FÓT!

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS, MANIKŰR, SHELLAC, PEDIKŰR, LÁBKÖRÖMZSELÉ, FODRÁSZAT, MASSZÁZS ÉS KOZMETIKA. MINDEN EGY HELYEN!

Exclusive válaszok

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Szalonunkról

Az Exclusive szépségszalon megnyitásakor legfontosabb szempontunk a minőség volt. Legyen szó szolgáltatásaink színvonaláról, a felhasznált anyagokról, vagy a belső terek kialakításáról. Az enteriőrben esztétikusan keverednek a baráti légkör megteremtését segítő elemek és a modern trendek jellegzetességei! Eszközeink, és anyagaink nyomon követik a divat és technika élvonalának megújulását, változásait. Gépeink, a MÜSTER&DIKSON termékcsalád legmodernebb kozmetikai felszerelései, melyekből csak kevés található az ország területén! Rajtuk kívűl, még számos márkával állunk kapcsolatban, amik neve egybeolvadt a felsőkategóriás szépségápolással és termékeik már évek óta bizonyítanak a legjobb szalonokban! A gépek, és kozmetikumok azonban mit sem érnek hozzáértő kezek nélkül. Körmöseink, fodrászaink, és kozmetikusunk évekkel ezelött kezdték szakmáljukat, és a kellő rutin elsajátítása mellett is nyitottak tudtak maradni az új ötletek és kreatív megoldások iránt. Barátságosak, és közvetlenek, bátran forduljon hozzájuk kérdésév

Szeretettel várunk minden kedves vendéget!!!


Üzenjen nekünk, ha kérdése van!

És mi 48 órán belül válaszolunk önnek!

E-mail *:
Tel:
Kérdés *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!