EXCLUSIVE SZÉPSÉGSZALON FÓT!

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS, MANIKŰR, SHELLAC, PEDIKŰR, LÁBKÖRÖMZSELÉ, FODRÁSZAT, MASSZÁZS ÉS KOZMETIKA. MINDEN EGY HELYEN!

Exclusive válaszok

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Pedikűr

Pedikűr

Az egészséges ápolt lábak rendkívüli jelentősége aligha vonható kétségbe. Sokan mégis lábuk szépségére szezonálisan, egészségére csak idősebb korukban gondolnak, pedig a folyamatos, rendszeres lábápolás a szépség, a személyes kisugárzás és az egészség elengedhetetlen része. A talpmasszázs és a természetgyógyászat szoros kapcsolata közismert és a legújabb tapasztalat szerint ez már a mentálhigiénia része is egyben.

(Munkáinkat, a "képgaléria menüpont alatt tekintheti meg!)

Várunk mindenkit szeretettel!

-------------------------------------------------------------------------

Japán pedikűr

A méhviasz jótékony hatását alkalmazva erősítjük a körömlemezt és óvjuk a külső hatásokkal szemben.

Gél-lakk

Új technológia az ápolt, esztétikus szép körmökért, gyors eljárás a lakk és a zselé előnyös tulajdonságainak ötvözetével. Egyszerű, mint a lakkozás, és a zselékhez hasonló tartósságú (2-3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc száradás után teljesen kemény, nem kell rá úgy vigyázni és tartása a zselé tartalom miatt erősebb, mint a körömlakké. A géllakk könnyű, rugalmas, vékony felületű, bevonata védi a körmöket, ezáltal elősegíti azok növekedését és kézen - lábon egyaránt kiválóan alkalmazható. Nem levegőn szárad, mint a hagyományos körömlakk, hanem UV fény segítségével. A felvitel után teljesen száraz és tökéletesen fényes, eltávolítása egyszerű, fájdalom- és roncsolásmentes (nincs reszelés, csiszolás). Ajánlható mindazoknak, akiknek alapvető igénye, hogy mindig ápolt legyen kezük és lábuk, vagy egyszerűen csak nincs türelmük a műköröm építéshez illetve ezelőtt valamiért nem hordtak volna műkörmöket. Kinézete lehet a műkörömhöz hasonló vagy természetes, mint a lakkozott köröm. Nincs vastagodás, nincs magas C ív, elegáns és tartósan szép. A zselés körmöktől eltérően lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes ’viselet’.