Exclusive válaszok

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Manikűr, műköröm

A kellemes megjelenés alapvető része a szépen ápolt kéz. A manikűr és a műköröm kezünket és körmeinket, ezáltal egész lényünket még szebbé teszi. Elsődleges feladata a köröm rövidítése, formázása, felületének polírozása, lakkozása és a körömágy bőrápolása. Személyre szabott kézápolás a vendég adottságai alapján a környezet, időjárás és évszaknak megfelelő igények kielégítésével. Manikűr, műköröm építés saját egyéni stílusban, azért hogy a minőségi színes zselék, csillámporok, díszek segítségével mindenki egyedi és kivételes lehessen.  A vendégek a manikűr mellett tanácsokat kaphatnak problémás körmük, bőrük kezelésére vagy arra, mit tegyenek a szépen ápolt tartós köröm megőrzése érdekében, hiszen kezünk, és lábunk állapota nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is odafigyelést, gondoskodást érdemel.

Amit tudni érdemes:

Kézápolás

Rendszeresen javasolt a száraz bőr ápolása, amely táplálja, puhává varázsolja és vitaminokkal tölti fel a fáradt bőrt. Bőrradírozás, fertőtlenítés és vitamin-krémes kezelés. A kéz állapotátától, igénybevételének fokától illetve a bőr szárazságától függően kúraszerűen javasolt.

Tip zselé

UV fény hatására kötő zselés műköröm. A köröm meghosszabbítása műanyag alapanyagú, előre megformázott tip felragasztásával történik, majd egybecsiszolva a saját körömmel, vékonyítás, rövidítés, formázás után zselével vonjuk be, végül jön a fixálás és szárítás.

Sablon

Épített műköröm, amikor sablont helyezünk a saját köröm alá és a köröm hosszabbításhoz zselét töltünk fel. Száradás után a sablont eltávolítjuk, majd a körmöt formázzuk és polírozzuk.

Gumi zselés köröm erősítés

Vágható extra rugalmas zselé, amely a nagy igénybevételt is jól bírja, kiválóan alkalmas problémás saját körmök megerősítésére. A saját köröm hossza és formája változatlan marad.

Zselés díszítés

A lakkozáson kívül egyre elterjedtebb a zseléből készített mintás díszítés is, mely egyedi mintáival tartósabb és szebb, mint amit lakkokkal lehet készíteni.

Francia manikűr zselével

A zselék használatával a francia vég sem csak fehér lehet, hanem bármilyen színes réteggel is elkészülhet, mellyel különleges hatás érhető el. A körömvég szabad szélét zselével bevonva, gyönyörű tartós, kopásálló műköröm készül. A francia vég egyedileg díszíthető, csillámporral vagy törtkagylóval.

Várunk mindenkit szeretettel!