Exclusive válaszok

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az exclusive szalon szolgáltatásai, minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással, testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére!

Miért pont minket válasszon?

Mert egy profi vidám csapat, minden vendéget naprakész szaktudással, és jókedvű mosollyal vár!

Miért is fordítsunk egy kis időt önmagunkra?

Mert a testi-lelki jólét, és harmónia megteremtése az életünk egyik legfontosabb célja! Az Exclusive szalon csapata megtalálja önnek a megfelelő összhangot, és saját harmóniáját! Mert megszépül, egyben kipiheni magát, így könnyebben veszi az élet akadályait!

Fodrászat

Kedves vendégeink!

A legtöbb ember szereti a szép és esztétikus dolgokat főleg, ha magán hordhatja azokat. Ilyen lehet a frizuránk is, azt elkészíteni azonban nem mindenkinek van érzéke. Ebben szeretnénk lenni az önök segítségére!

(Munkáinkat, a "képgaléria" menüpontban tekintheti meg!)

(Árainkról, az "Áraink" menüpont alatt tájékozódhat!)

 

Amit jó tudni:

Egészséges haj

A haj egészségének megőrzése érdekében 2 havonta ajánlott egy frissítő hajvágás, mert a hajvégek eltöredeznek, a haj elveszti tartását, fazonját. Állapotának megőrzése érdekében a minőségi hajápolók használata rendszeresen ajánlott, így hosszú időn át megóvhatjuk hajunk mennyiségét, fényét, szépségét.

Hajfestés

A haj állapotának felmérése után kiválasztjuk a színt, majd felvisszük a választott hajfestéket. Hatásának kifejtése után a hajat samponnal alalaposan kiöblítjük és hajbalzsammal kezeljük. Szükség szerint - nagyobb arányú őszülésnél - a hajfestés előtt egységes alapszínt készítünk. A hajvágás illetve a hajszárítás után végül elkészül a kívánt frizura. A teljes hajfestés ajánlott rég nem festett hajra vagy új hajszín választása esetén. A lenőtt haj rendszeres festése 3-4 hetente ismételhető.

Melírozás

A 'hajcsíkozás' változatossá, játékossá teszi a frizurát. A natúr haj csíkokban világosítható illetve a festett haj szőkíthető vagy festékkel egyes tincsek sötétíthetők. A melír fajtái szerint lehet fóliás és fésűs melír. A fóliás melír nagyobb világos tincseket, a fésűs melír vékonyabb természetes csíkokat eredményez. Választható a teljes haj vagy csak a fejtetőn néhány csík színezése is. A hajmosás és hajápolás után beszárítható a kívánt fazon. A melírozás célja, hogy feldobja és érdekesebbé fiatalosabb tegye az egyszínű frizurát.